Versetul zilei

2 Timotei 2:24
si robul Domnului nu trebuie sa se certe; ci sa fie blând cu toti, în stare sa învete pe toti, plin de îngaduinta rabdatoare,
Citeste capitolul

Caută în site

Sondaje

Necazul cel mare

Vor trece credincioșii din această dispensație prin necazul cel mare?

17
NU
1
Doar o parte dintre credincioşi
1
DA
1 Voturi rămase

jVS by www.joomess.de.

Ultimele cărți publicate

Nădejdea Adunării

Nădejdea Adunării

Autor: J. N. Darby

Categorie: Adunare

Abonare Noutăţi
De la vis la coşmar

În 16 august, în urmă cu 35 de ani, televiziunea şi radioul american şi-au întrerupt programele pentru a anunţa: Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani. Maşinile au frânat brusc, şi în întreaga ţară s-au înregistrat multe accidente. Oamenii pe stradă au început să plângă: idolul lor murise.

După o tinereţe caracterizată de sărăcie şi proscriere socială, Elvis Presley a ajuns la reuşită în 1954 în Memphis. A început o carieră ascendentă. Fetele şi femeile plângeau, zbierau isteric şi leşinau când îl vedeau în direct. Discursurile sale s-au vândut excelent. Dădea peste tot concerte. Venitul său a crescut uimitor. Elvis s-a căsătorit şi a devenit tată. Avea tot ceea ce lumea numeşte fericire, noroc, dar onoarea l-a suprasolicitat în mod groaznic. Subjugat de dependenţa de medicamente şi de mania mâncării, Elvis cântărea în anul morţii sale 124kg. Cea de-a 40-a aniversare a petrecut-o în pat într-o stare de depresie.

Isus Hristos pune întrebarea retorică: “Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?” Isus oferă o cale pe care se poate ajunge la adevărata fericire, nu prin onoare şi bani, ci prin credinţa în El.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla Templates by Joomla51.com