Versetul zilei

Isaia 12:2
Iata, Dumnezeu este izbavirea mea, voi fi plin de încredere si nu ma voi teme de nimic; caci Domnul Dumnezeu este taria mea si pricina laudelor mele, si El m-a mântuit.”
Citeste capitolul

Caută în site

Sondaje

Necazul cel mare

Vor trece credincioșii din această dispensație prin necazul cel mare?

9
NU
0
DA
0
Doar o parte dintre credincioşi
1 Voturi rămase

jVS by www.joomess.de.

Ultimele cărți publicate

Nădejdea Adunării

Nădejdea Adunării

Autor: J. N. Darby

Categorie: Adunare

BISERICA sau ADUNAREA

BISERICA sau ADUNAREA

Autor:

Categorie: Adunare

Abonare Noutăţi
De la vis la coşmar

În 16 august, în urmă cu 35 de ani, televiziunea şi radioul american şi-au întrerupt programele pentru a anunţa: Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani. Maşinile au frânat brusc, şi în întreaga ţară s-au înregistrat multe accidente. Oamenii pe stradă au început să plângă: idolul lor murise.

După o tinereţe caracterizată de sărăcie şi proscriere socială, Elvis Presley a ajuns la reuşită în 1954 în Memphis. A început o carieră ascendentă. Fetele şi femeile plângeau, zbierau isteric şi leşinau când îl vedeau în direct. Discursurile sale s-au vândut excelent. Dădea peste tot concerte. Venitul său a crescut uimitor. Elvis s-a căsătorit şi a devenit tată. Avea tot ceea ce lumea numeşte fericire, noroc, dar onoarea l-a suprasolicitat în mod groaznic. Subjugat de dependenţa de medicamente şi de mania mâncării, Elvis cântărea în anul morţii sale 124kg. Cea de-a 40-a aniversare a petrecut-o în pat într-o stare de depresie.

Isus Hristos pune întrebarea retorică: “Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?” Isus oferă o cale pe care se poate ajunge la adevărata fericire, nu prin onoare şi bani, ci prin credinţa în El.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla Templates by Joomla51.com