Versetul zilei

1 Ioan 3:18
Copilasilor, sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu adevarul.
Citeste capitolul

Caută în site

Sondaje

Vorbirea surorilor în adunare

Este biblic ca surorile să vorbească în adunare/biserică (să se roage sau să predice)?

1 Voturi rămase

jVS by www.joomess.de.

Ultimele cărți publicate

Abonare Noutăţi

De la vis la coşmar

În 16 august,în urma cu 35 de ani,televiziunea şi radioul american şi-au întrerupt programele pentru a anunţa: Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani.Maşinile au frânat brusc,şi în întreaga ţară s-au înregistrat multe accidente. Oamenii pe stradă au început să plângă:idolul lor murise.

După o tinereţe caracterizată de sărăcie şi proscriere socială, Elvis Presley a ajuns la reuşită în 1954 în Memphis.A început o carieră ascendentă.Fetele şi femeile plângeau,zbierau isteric şi leşinau când îl vedeau în direct.Discursurile sale s-au vândut excelent.Dădea peste tot concerte.Venitul său a crescut uimitor.Elvis s-a căsătorit şi a devenit tată.Avea tot ceea ce lumea numeşte fericire,noroc,dar onoarea l-a suprasolicitat în mod groaznic. Subjugat de dependenţa de medicamente şi de mania mâncării,Elvis cântărea în anul morţii sale 124kg. Cea de-a 40-a aniversare a petrecut-o în pat într-o stare de depresie.

Isus Hristos pune întrebarea retorică:”Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea,dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?”Isus oferă o cale pe care se poate ajunge la adevărata fericire,nu prin onoare şi bani,ci prin credinţa în El.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla Templates by Joomla51.com