Versetul zilei

Romani 8:38-39
Caci sunt bine încredintat ca nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stapânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înaltimea, nici adâncimea, nicio alta faptura, nu vor fi în stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru. Citeste capitolul

Caută în site

Sondaje

Vorbirea surorilor în adunare

Este biblic ca surorile să vorbească în adunare/biserică (să se roage sau să predice)?

106
NU
19
DA
1 Voturi rămase

jVS by www.joomess.de.

Ultimele cărți publicate

Abonare Noutăţi


De la vis la coşmar

În 16 august, în urmă cu 35 de ani, televiziunea şi radioul american şi-au întrerupt programele pentru a anunţa: Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani. Maşinile au frânat brusc, şi în întreaga ţară s-au înregistrat multe accidente. Oamenii pe stradă au început să plângă: idolul lor murise.

După o tinereţe caracterizată de sărăcie şi proscriere socială, Elvis Presley a ajuns la reuşită în 1954 în Memphis. A început o carieră ascendentă. Fetele şi femeile plângeau, zbierau isteric şi leşinau când îl vedeau în direct. Discursurile sale s-au vândut excelent. Dădea peste tot concerte. Venitul său a crescut uimitor. Elvis s-a căsătorit şi a devenit tată. Avea tot ceea ce lumea numeşte fericire, noroc, dar onoarea l-a suprasolicitat în mod groaznic. Subjugat de dependenţa de medicamente şi de mania mâncării, Elvis cântărea în anul morţii sale 124kg. Cea de-a 40-a aniversare a petrecut-o în pat într-o stare de depresie.

Isus Hristos pune întrebarea retorică: “Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?” Isus oferă o cale pe care se poate ajunge la adevărata fericire, nu prin onoare şi bani, ci prin credinţa în El.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Joomla Templates by Joomla51.com